Želimo dobrodošlicu članovima i saradnicima RAB Srbija

Nadamo se da ste uživali u nedavnoj seriji članaka našeg kolege Stiva Silbija o muzičkim istraživanjima kompanije Powegold. Istraživačka kompanija Ryan Research ubeđeno primenjuje istraživanje kao osnovni strateški alat koji vam pomaže da rastete i osvojite deo tržišta. Ne samo da pružamo ceo spektar konsultantskih usluga, već možemo da vam ponudimo i sofisticirani softver za on-lajn istraživanja – iRate Cloud Software. Pogledajte video niže da bi ste videli kako su nam decenije iskustva u istraživanju stečenog na različitim tržištima i u 19 zemalja pomogle da projektujemo ceo sistem:

Kao čitaocu biltena RAB Srbija, možemo da vam ponudimo besplatne konsultantske usluge kako bi smo prodiskutovali o vašim potrebama u pogledu istraživanja i videli kako možemo da saražujemo da bi smo ojačali vaš položaj na lokalnom tržištu.U vidu dodatnog bonusa, ukoliko zaključite 12-mesečni ugovor o korišćenju iRate sistema do kraja maja 2018.*, dobićete licencu za 12 meseci po ceni za 11 meseci. Uslovi korišćenja se primenjuju.

Use the form below if you would like to contact us.

  Ime (obavezno)

  Vaša organizacija /radio stanica (obavezno)

  Vaša elektronska adresa (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  * *Samo za licenciranje za iRate softver i u skladu sa ugovorom. Ponuda se odnosi na samo jednu stanicu (postoji mogućnost popusta za više stanica). Popust se ne primenjuje u slučaju da je potrebno ponovno kodiranje iRate sistema. Dodatna podrška ili rad gde kompanija Ryan Media and Research Ltd (Ryan Research) analizira podatke u ime klijenta nije uključena. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na situacije gde:

  Ryan Media and Research Ltd (Ryan Research) upravlja istrtaživanjima i sprovodi istraživanja u ime klijenta.

  U slučaju zahteva za konsultantskim uslugama u odnosu na radijski program ili istraživanje (kao što su konsultantske usluge u vezi sa strateškmj upotrebom rezultata istraživanja, itd.)

  Ponuda je ograničena samo na prvih 12 meseci ugovora.